Ny Försäljningschef på 54U!

Ny Försäljningschef på 54U!

Vi är riktigt glada och välkomnar Sara Bälter som Försäljningschef på 54U. Sara kommer att ansvara för försäljningen för 54U Fintech AB och 54U Partner AB. Hon började nu i veckan och redan på sin tredje arbetsdag tog hon hem sin första affär, stort grattis Sara!

Sara har sin bakgrund inom Retail där hon under 20 års tid arbetat med försäljning. Det senaste 5 åren har hon arbetat med kvalificerad IT försäljning på olika medelstora konsultbolag med varierande kompetenser och fokusområden. Sara har också stort intresse, kunskap och lång erfarenhet av att svara på upphandlingar samt offertarbete inom framförallt offentlig verksamhet. Sara har sin styrka och engagemang att matcha kundens behov och konsultens kompetens för att få till den optimala leveransen.

Sara säger själv att “eftersom marknaden förändras snabbt är det viktigt att vara flexibel och besitta kunskap av att hantera olika köpbeteenden för att lyckas med sitt arbete!”

Med min långa erfarenhet kommer jag att bidra med att utveckla befintliga och nya kunder i vår tillväxtresa. Jag drivs av förändring och är engagerad, nyfiken och envis i min natur. Jag ser framemot att träffa befintliga kontakter och att etablera nya relationer för att vi tillsammans skall forma ett bra samarbete”.

Sara Bälter, säljchef hos 54U Group

”Sara kommer med sin långa erfarenhet, kompetens och driv inom försäljning att bidra till 54U fortsatta tillväxtresa genom att utveckla befintliga och nya kunder”, säger Jeanette Aland, CEO för dotterbolagen som ingår i  54U Group AB

Dela med andra!
Föregående inlägg
Swish, en väg mot det kontantlösa samhället!
Nästa inlägg
54U Partner söker seniora systemutvecklare till Stockholm

Relaterade inlägg

Meny