Ny VD på 54U Fintech AB!

Ny VD på 54U Fintech AB!

Ny VD på 54U Fintech AB!

54U Group har anställt Jeanette Aland som ny VD på dotterbolaget 54U Fintech AB.

Jeanette kommer de närmaste åren att fokusera på tillväxt!

“För att lyckas nå uppsatta mål och resultat så kommer jag arbeta i team med medarbetaren för att vi tillsammans skall leverera den bästa kundupplevelsen”, säger Jeanette själv.

Jeanette har under sina sju år på Ontrax/Seavus Stockholm bidragit till företagets tillväxtresa från det ”lilla” bolaget till idag en stor internationell koncern. Genom att arbeta fram många nya kunder samt vidareutvecklat dem inom flertalet olika branscher.

“Jag är stolt över mitt arbete där vi under min tid etablerat en stark säljorganisation, etablerat många bra samarbeten med kunder och partner samt rekryterat många erfarna konsulter”, säger Jeanette.

54U Fintech är ett av två dotterbolag inom 54U Group

Bolaget har en historik med stor erfarenhet inom kort- och betalningslösningar och därmed många av de stora bankerna som kunder. Konsulterna har lång erfarenhet och verkar inom projektledning, kravanalys och verksamhetsarkitektur.

Det andra dotterbolaget är 54U Partner AB.

“Det är med stor glädje vi kan hälsa Jeanette välkommen till 54U Group! Med sin erfarenhet och sitt nätverk kommer hon att bidra starkt till fullföljandet av den tillväxtstrategi som ledning och ägare fastställt”, säger Anders Hägg, styrelseordförande i 54U Group.

Läs mer om 54U Fintech AB

Vad skiljer 54U Fintech AB från de andra 54U Group-bolagen?

Meny