54U Group hälsar Aida välkommen till 54U Fintech!

54U Group hälsar Aida välkommen till 54U Fintech!

54U Group hälsar Aida välkommen till 54U Fintech!

Aida har en bred erfarenhet från olika typer av organisationskulturer och arbetssätt. Hon har förmågan att lyfta blicken och se helheten för att sedan anpassa sitt konsultande efter det verkliga behovet. Den vanligaste feedback Aida får från kunder är uppskattning för sitt driv, positiva attityd och ärlighet. Hennes erfarenhet och personlighet är en stark fördel i uppdrag där kunden behöver stöttning vid någon form av transformation. Det kan handla om att ta fram och förankra nya rutiner och förhållningssätt.

Aida trivs bäst i gränslandet mellan verksamhet och IT och har erfarenhet som produktägare, acceptanstestledare, kravsamordnare och projektledare.

Det som lockade mig med 54U Fintech är att det är ett värderingsdrivet bolag som sätter sina konsulter främst. Det är genom att satsa på sina medarbetare och att vara lyhörd inför deras behov som man kan skapa förutsättningar för motivation och kreativitet. En konsult som får den stöttning och utveckling som behövs har förutsättningar för att bistå kunden på bästa sätt.

Vill du också bli en del av 54U Fintech?

Med IT-kompetens i grunden, verksamhetsfokus samt specialistkompetens på IT-konsulttjänster som adderar värde till kort- och mobila betallösningar är vi väl rustade att möta våra kunders och blivande kunders behov inom denna nisch.

Är du, precis som Aida, en driven IT-expert och känner att även du vill vara en del av 54U Fintechs framtid uppmuntrar vi dig att lämna in din ansökan till oss redan idag!

Har du ett eget AB kanske du hellre vill bli en 54U Partner?

Samma 54U-familj, men du behåller kontrollen över din verksamhet och styr din tid själv. Ta en titt på 54U Partners sida.

Meny