54u Group hälsar Erik välkommen till 54U Fintech!

54u Group hälsar Erik välkommen till 54U Fintech!

54u Group hälsar Erik välkommen till 54U Fintech!

Erik är en problemlösare som arbetar inom mjukvaruutveckling och som brinner för att lära sig och få lära ut till andra. Erik har främst jobbat med ASP.NET stacken och SQL-server. Inom front-end har Erik jobbat med ramverk så som jQuery, Knockout.js och React.js, samt en del ren javascript och tillhörande bibliotek inom ovan nämnda ramverk.

Under sin studietid då han var handledare för studenter väcktes intresset kring utveckling av individer och team. ”Han tycker att det bästa sättet att utvecklas är att dela med sig av sina egna erfarenheter och lyssna på andras.”. Erik har mycket lätt att arbeta i grupp, dela med sig och ifrågasätta för att teamet tillsammans skall uppnå en bättre lösning!

Varför jag valde 54u, är för att det ger mig möjligheten att växa tillsammans med ett bolag som är öppen för förändring. Ett bolag som har intresse och förståelse av att se medarbetaren som mer än en inkomstkälla. Ett bolag som värdesätter medarbetarnas förmåga och fokuserar på deras utveckling. Ett bolag där varje person har möjlighet att påverka och inverka för att utveckla företaget framåt!

Vill du också bli en del av 54U Fintech?

Med IT-kompetens i grunden, verksamhetsfokus samt specialistkompetens på IT-konsulttjänster som adderar värde till kort- och mobila betallösningar är vi väl rustade att möta våra kunders och blivande kunders behov inom denna nisch.

Är du, precis som Erik, en driven IT-expert och känner att även du vill vara en del av 54U Fintechs framtid uppmuntrar vi dig att lämna in din ansökan till oss redan idag!

Har du ett eget AB kanske du hellre vill bli en 54U Partner?

Samma 54U-familj, men du behåller kontrollen över din verksamhet och styr din tid själv. Ta en titt på 54U Partners sida.

Meny