Nyheter

Nyheter

Vi välkomnar Johnny Olsson till 54U Fintech

Vi välkomnar Johnny Olsson till 54U Fintech

Johnny Olsson kommer närmast från fintechbranschen och förstärker från och med oktober 2017 54U Fintech. Han beskriver sig själv som en mycket kreativ person med starkt intresse för IT och grafisk estetik.
Med lång erfarenhet av, och vitt skilda sysslor inom, IT har han en solid bas att självgående verka inom webbutveckling, från grafisk layout och design till både back- och front-end-kodning, vilket gör honom mer än en “full stacked developer”.

“54U Fintech erbjuder allt jag önskar av en trygg arbetsgivare i form av personligt engagemang, ansvar och möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. Hela 54U-koncernens värdegrunder är definitivt något jag kan ställa mig bakom”, säger Johnny själv om varför han valde 54U Fintech.

Vill du också bli en del av 54U Fintech?

Med IT-kompetens i grunden, verksamhetsfokus samt specialistkompetens på IT-konsulttjänster som adderar värde till kort- och mobila betallösningar är vi väl rustade att möta våra kunders och blivande kunders behov inom denna nisch.

Är du, precis som Johnny, en driven IT-expert och känner att även du vill vara en del av 54U Fintechs framtid uppmuntrar vi dig att lämna in din ansökan till oss redan idag!

Har du ett eget AB kanske du hellre vill bli en 54U Partner?

Samma 54U-familj, men du behåller kontrollen över din verksamhet och styr din tid själv. Ta en titt på 54U Partners sida.

Meny