Om oss

Vår kultur

Välkommen till en organisation där vi har dig och din kreativitet i fokus. Vår kultur speglas av en modig och tillåtande miljö där vi kan testa våra vingar och där vi hjälper varandra att lyckas. Hos 54u eftersträvar vi att du som individ utvecklas mot ditt drömuppdrag. Här hittar vi uppdragen utifrån din kompetens och dina utvecklingsmål istället för att begränsa dig till en specifik roll. I dina kollegor, teamcoacher, säljchef och VD hittar du det supportnät du behöver på din resa.

54u: s Ledarskap bygger på tillit och vi ska må bra och ha kul på jobbet. Vi ser den enskilde individen och ställer frågor istället för att ge lösningar. Vi hjälper individen att navigera fram i sina uppdrag samt i sin personliga utveckling. Ledarskapet kännetecknas även av dialog och delaktighet samt att stärka, lyfta och inspirera för att skapa möjlighet för dig att nå din fulla potential!

Hos 54U ser vi vikten av att tydliggöra sitt varför, för att få fram en gemensam riktning med ett tydligt syfte som vi gemensamt tror på, då det tänder samma gnista hos ledning och teamet. När vi delar varför vi gör vad vi gör skapas motivation och tillit mellan ledning och teamet, vilket ökar och skapar goda förutsättningar för att jobba med HUR, tillsammans. När vi jobbar med hur tillsammans skapas gemenskap, engagemang och tillit. Framgången blir – arbetsglädje och stolthet!

Kort historik om 54U

54U grundades år 2000 av en grupp konsulter, som ville skapa ”ett företag och arbetsplats där de själva skulle vilja vara anställda”. Den tanken ligger fortfarande till grund för våra värderingar och genomsyrar både vårt interna arbete samt vårt samarbete med kunderna.

Tidslinje

. . .

2000

Grundades

2011

Ny inriktning

2015

Namnändring

2016

Nya dotterbolag med nya ledare

Några av våra konsulter

Aida Taye

Agil coach & Produktägare

Aida stöttar våra kunder med att coacha team och organisationer, bygga upp samarbeten mellan IT och verksamhet samt att ta fram produktstrategier.

Erik Hålenius

IT-kompetens i grunden, verksamhetsfokus samt specialistkompetens på IT-konsulttjänster

Erik är en problemlösare som arbetar inom mjukvaruutveckling och som brinner för att lära sig och få lära ut till andra

Johnny Olsson

Backend- och frontend-utvecklare, kreativ med väl utvecklat sinne för bland annat grafisk design

Med lång erfarenhet av IT har han en solid bas att självgående verka inom webbutveckling, från grafisk layout och design till utvecklare för både back- och front-end.

Anna Fridolf

Innovativ och mångsidig frontend- och systemutvecklare som besitter en frisk portion nyfikenhet och

Systemvetare med intresse för alla delar av systemutveckling och arkitektur. Mångårig erfarenhet som systemutvecklare inom Microsoft .NET.

Dela denna sida

Mer om oss på LinkedIn

Läs mer om 54U Group på LinkedIn!

Meny