Redo att skapa en bättre värld som UX-designer?

Redo att skapa en bättre värld som UX-designer?

54U Fintech söker dig som kan förmedla en bra känsla till användaren!

54U är ett värderingsstyrt konsultbolag med en jämn fördelning mellan kvinnor och män, vi verkar främst inom bank, finans och försäkring i dagsläget, men vi har även konsulter inom andra branscher. Teamet som arbetar på 54U har ett helhetstänk och tycker det är viktigt med en dialog som alla är involverad i. Vi som personer på 54U strävar mot att bli som följande individ:

”The story of the perfect person”

Hero kommer förberedd och påläst. Hero är lyhörd och är engagerad i att förstå budskapet. Hero vågar ställa frågor och utmana på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Hero har ett inkluderande och transparent förhållningssätt. Hero tycker om att ha kul på arbetet och sprider gärna sitt goda humör och erfarenheter till andra som är intresserade!

Vill du också sträva mot att skapa en bättre värld och gå mot att bli som individen beskriven ovan?

I rollen som UX (User eXperience) designer ser vi gärna att du har kunskap kring koncept- och interaktionsdesign, användningstester och användardriven tjänstedesign. Extra uppskattat är det om du har erfarenhet av prototyparbete samt om du kan skapa enklare grafiska interface via något verktyg så som; affinity, balsamiq, powermock eller liknande.

Meny