Vi söker dig som vill utvecklas som testautomatiserare!

Vi söker dig som vill utvecklas som testautomatiserare!

Vi söker dig som vill utvecklas som testautomatiserare!

What’s in it for you?

Välkommen till en organisation där vi har dig och din kreativitet i fokus. Vår kultur speglas av en modig och tillåtande miljö där du får testa dina vingar och där vi hjälper varandra att lyckas. På 54u eftersträvar vi att du som konsult utvecklas mot ditt drömuppdrag. Här hittar vi uppdragen utifrån din kompetens och dina utvecklingsmål istället för att begränsa dig till en specifik roll. I dina kollegor, team coacher och VD hittar du det supportnät du behöver på din resa.

Vem är du?

Du är en person som är intresserad av att utvecklas och att gärna delar med dig av din kunskap. Om du har en egen vision om din utveckling är det toppen, annars så hjälper vi dig att skapa en, vi vill ha med dig på vår resa mot ett mer värdestyrt bolag. Vi värderar mångfald och har därför många olika personligheter hos oss, hoppas du också gillar det!

Din kompetens

I rollen som testautomatiserare ser vi gärna att du har minst tre års erfarenhet av agilt arbete och att du fått med dig erfarenhet av tekniker som Java eller C# samt Gherkin, Cucumber eller Specflow. Även kunskap i Selenium uppskattas.

Vilka är vi?

54u Group som ligger i centrala Stockholm är ett konsultbolag inom fintech, retail, transport och turism. Vi är ett litet bolag och vill gärna få in fler nya kollegor men vi kommer alltid hålla oss till att vara så många att alla känner varandra!

Meny