Redo att skapa en bättre värld som UX-designer?

54U FINTECH SÖKER DIG SOM KAN FÖRMEDLA VÄRDE MED ANVÄNDAREN I FOKUS!

Vilka är vi? Välkommen till en organisation där vi har dig och din kreativitet i fokus. Vår kultur speglas av en modig och tillåtande miljö där du får testa dina vingar och där vi hjälper varandra att lyckas. På 54u eftersträvar vi att du som konsult utvecklas mot ditt drömuppdrag. Här hittar vi uppdragen utifrån din kompetens och dina utvecklingsmål istället för att begränsa dig till en specifik roll. I dina kollegor, team coacher, försäljningschef och VD hittar du det supportnät du behöver på din resa.

Vem är du? Du är en person som är intresserad av att utvecklas och att gärna delar med dig av din kunskap. Om du har en egen vision om din utveckling är det toppen, annars så hjälper vi dig att skapa en, vi vill ha med dig på vår resa mot ett mer värdestyrt bolag. Vi värderar det unika och har därför många olika personligheter hos oss, hoppas du också gillar det!

I rollen som UX designer (User Experience designer) ser vi att du har en relevant bakgrund och gärna kunskap inom interaktionsdesign, visuell design eller tjänstedesign. Du har inga problem att hjälpa våra kunder med t.ex. user research, facilitering av workshops, skapa prototyper, kundresor, effektkartor eller grafisk design.

Vi tycker att det är viktigare att du har ett användarcentrerat förhållningssätt och kan applicera relevanta metoder i ditt arbete än vilka verktyg du använt dig av för att uppnå målet. Verktygen ser vi som hjälpmedel och det kommer alltid finnas en ny version eller en mer modern applikation att använda, men din process med användaren i fokus är tidlös och något du alltid bär med dig.

Har du läst så här långt, nickat instämmande och fått en skön känsla i magen tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Skicka några rader om dig själv och bifoga ditt CV eller din LinkedIn profil till oss på

Föregående inlägg
54U Partner växer och vill bli fler
Nästa inlägg
10 mars – Designsystem

Relaterade inlägg

Meny