Nyheter

Nyheter

54U Group växer och skapar gemensam informationsyta

Välkommen till vår nya hemsida

54U Group växer och skapar gemensam informationsyta. I den vill vi nå fram till er, våra kunder och våra egna konsulter.

I ny och fräschare förpackning  kommunicerar vi fortlöpande om både vår verksamhet,  våra spännande uppdrag och kommande nätverkande.

Satsningen syftar till att göra vår hemsida både dynamisk och organisk genom att driva trafik till den från andra informationskällor. På samma gång vill vi också förmedla information och länka till andra källor när dessa tangerar våra egna intressen.

Centrerat runt våra specialistområden

Informationen vi vill förmedla, och tillika de områden vi är verksamma inom, är bland annat och framför allt verksamhetsarkitektur, IT, betalningsförmedling och fintech.

Vi har också förhoppningen att kommunikationen med er, dig som besökare, förenklas och snabbas upp betydligt. Det vill vi göra med genom att erbjuda många olika kontaktvägar till oss, till exempel kontaktformulär, att presentera allmänna och specifika e-postadresser och besöksadresser.

Genom att verka för transparens och korta kommunikationsvägar håller vi oss på tårna och är på så sätt i framkant inom de specialistområden där vi vill vara och verka.

Kontakta oss

Vi uppmuntrar till kommunikation och skulle väldigt gärna vilja höra dina åsikter om oss, vår verksamhet eller vår hemsida. Och givetvis, har du egen anledning att höra av dig så har vi inga reservationer mot det.

Använd något av kontaktformulären på vår hemsida för att enkelt kontakta oss redan idag!

Anänd detta formulär för att kontakta oss idag!

Meny