Välkommen Anna Fridolf!

Välkommen Anna Fridolf!

Välkommen Anna Fridolf!

Vi hälsar Anna Fridolf välkommen till 54U Fintech! Hon kommer närmast från uppdrag inom offentlig sektor. Under sina år som konsult har hon jobbat i projekt inom bl.a. resebranschen, myndighet, hälsa och sjukvård.

Anna är en systemvetare med intresse för alla delar av systemutveckling och arkitektur. Hon har som konsult mångårig erfarenhet som systemutvecklare inom Microsoft .NET. De senaste två åren har fokus varit front-end utveckling med javascript-ramverk. Anna är som person glad, öppen och nyfiken. Hon stimuleras av att lära känna nya personer och utvecklas inom olika tekniker.

På 54U Fintech ser jag möjlighet till att känna engagemang och att kunna vara med och påverka, samt en möjlighet att få utvecklas och bredda min kompentens inom nya brancher.”

Vill du också bli en del av 54U Fintech?

Med IT-kompetens i grunden, verksamhetsfokus samt specialistkompetens på IT-konsulttjänster som adderar värde till kort- och mobila betallösningar är vi väl rustade att möta våra kunders och blivande kunders behov inom denna nisch.

Är du, precis som Anna, en driven IT-expert och känner att även du vill vara en del av 54U Fintechs framtid uppmuntrar vi dig att lämna in din ansökan till oss redan idag!

Har du ett eget AB kanske du hellre vill bli en 54U Partner?

Samma 54U-familj, men du behåller kontrollen över din verksamhet och styr din tid själv. Ta en titt på 54U Partners sida.

Meny